Vergoedingen

Tarieven en vergoedingen door de zorgverzekeraar

Therapie & Vergoeding bij Brenda

Ben je bij Brenda in therapie dan betaal je 90 euro, voor een sessie van drie kwartier. Alleen bij Brenda worden sessies in sommige gevallen (deels) vergoed. Steeds meer verzekeringen vergoeden de behandeling. Dit kan alleen wanneer je een aanvullende verzekering hebt afgesloten. In je verzekeringspolis kun je nakijken of je ziektekostenverzekeraar dit geheel of gedeeltelijk vergoedt. Brenda is lid van de beroepsvereniging het NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, registratienummer 8264). Daarnaast is Brenda lid van de overkoepelende organisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, lidnummer 810451R). Ook is Brenda in het bezit van de AGB-codes die nodig zijn voor de vergoeding. De lidmaatschapsnummers en de AGB-codes worden op de factuur vermeld en de factuur kun je vervolgens zelf declareren bij je zorgverzekeraar.

De beroepsvereniging heeft een overzicht opgesteld waarop je kunt zien welke ziektekostenverzekeraars de kosten van de hulpverlening (gedeeltelijk) vergoeden

Vergoedingenoverzicht 2019
Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze lijst.

 

Therapie bij Maree

Ben je bij Marée in therapie dan betaal je €90 euro voor een sessie van drie kwartier. Marée is lid van de beroepsvereniging NOBOCO, aansluitnummer 30375). Het lidmaatschapsnummer wordt op de factuur vermeld. Therapie bij Marée wordt (nog) niet vergoed, maar bij haar duurt een sessie een kwartier langer dan bij Brenda.

Therapie bij Audrey en Larissa 

Ben je bij Audrey of Larissa in therapie dan betaal je een ander tarief. Dat komt omdat zij beide momenteel nog bij ons in opleiding zijn. Voor meer informatie, stuur ze een mailtje en je krijgt zo snel mogelijk antwoord

Workshops

Workshops worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Psychosociale hulpverlening wordt wel vergoed.

Hoe kan ik een sessie betalen?
Je krijgt aan het eind van de maand een factuur. Je kunt het bedrag dan overboeken. Je krijgt dus maandelijks een factuur. Je mag het geld ook contant meenemen tijdens een sessie. Mensen komen 2 keer per maand naar 2Tango.
Als ik afmeld, moet ik dan wel betalen?
Als je je niet minimaal 48 uur van tevoren afmeldt, brengen we de sessie in rekening. We hebben dan simpelweg geen tijd meer om een andere cliënt te rekenen.
Ik word niet vergoed, krijg ik dan korting?

Indien je sessies niet vergoed worden omdat je bij Maree therapie volgt of wanneer je niet aanvullend verzekerd bent, betaal je het gehele tarief. Je krijgt geen korting.